OM OSS 2019-10-10T19:10:28+01:00

Södertälje Städ AB

Vi leverar hög kvalitet!

BOKA STÄD
Galeria

Vi sätter kunden i centrum

Vi har utbildad personal och är ansvarsförsäkrade ifall olyckan skulle vara framme. Vi sätter miljön i fokus och all vår verksamhet ska präglas av ett aktivt miljötänkande där all kunskap tillvaratas. Vi jobbar huvudsakligen med hemstädning men hjälper även små och medelstora företag med företagstädning. Vår ambition är att alla våra kunder ska vara nöjda och därför ger vi 100% nöjd kund-garanti och dessutom erbjuder vi våra tjänster till ett av marknadens bästa priser.

  • All vår personal är städkunnig och utbildas fortlöpande i nya arbetssätt samt materialkännedom.
  • Vi utför löpande kvalitetssäkring och har en öppen dialog med våra kunder för att säkerställa att den förväntade nivån uppfylls.

  • Nyanställd personal får en gedigen genomgång och intern städutbildning för att hålla våra höga kvalitetskrav.
TJÄNSTER & PRISER

Våra värderingar

I största möjliga mån följer vi Svenska stöldskyddsföreningens riktlinjer i säkerhetsfrågor.Vi har en noggrann rekryteringsprocess där varje anställd måste lämna utrag ur belastningsregistert och skriver på ett sekretessavtal.

All vår personal är utbildad erfaren och städkunnig. Nyanställd personal får en gedigen genomgång och intern städutbildning för att hålla våra höga kvalitetskrav. Vi utför även fortlöpande kvalitetssäkring. Våra abonnemangskunder får alltid en och samma kontaktperson samt städpersonal.

Vi lämnar nöjd kund-garanti som innebär att om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med städresultatet, kontaktar du oss inom tre dagar så försöker vi lösa problemet gemensamt. För oss är det superviktigt att du ska vara 100% nöjd varje gång.
BOKA STÄD

BOKA STÄD

Vi är här för dig och kan planera en städning
24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan.